Begeleid door een fantastisch combo en gedirigeerd door artistiek leider en dirigent Johan van der Zwet heeft het koor op 22 mei 2022 voor het eerst sinds de lockdowns weer een eigen productie op de planken gebracht. Om voorzichtig op te starten was het dit keer een bescheiden voorstelling: “To the movies!” We hebben in ons eigen vertrouwde Artishock een keur van filmliedjes ten gehore gebracht; sommige van lang geleden, anderen meer recent. Hierbij was ook aan de inwendige mens gedacht: bij het kaartje zaten wat hapjes en een drankje inbegrepen en natuurlijk was er popcorn!

Onze beide voorstellingen waren zo goed als uitverkocht waarbij de stemming (en de temperatuur) steeg per nummer. Het was genieten, zowel voor het publiek als voor het koor.

Voor diegenen die nog een keertje willen nagenieten en voor diegenen die onze mooie voorstelling helaas hebben gemist, hieronder de Youtube link zodat je het weer of alsnog kunt horen en zien.

https://youtu.be/jFf6kR_FstE