Na onze voorstelling Paradijsvogels in april 2024 stopt onze huidige dirigent. We zijn daarom op zoek naar iemand die ons enthousiaste popkoor van 31 man/vrouw wil leiden en begeleiden. Onze leden zijn tussen de 20-70 jaar oud.

We zingen popnummers en ballads, meestal vierstemmig (SATB), maar soms zes- of zelfs achtstemmig. Ingewikkeldere arrangementen vinden we altijd een leuke uitdaging. We zingen Nederlands, Engels, maar ook Frans en zelfs Zweeds. Een mooie samenklank behouden vinden we erg belangrijk.

We treden regelmatig op in de regio. Zo staan binnenkort een optreden bij Verzorgingscentrum Daelhoven, bij het Korenfestival in Weesp (zaterdag 9 december) en buiten tijdens het Notenkrakerfestival in Baarn (zaterdag 16 december) op het programma. Op 14 januari 2024 doen we om 18.30 uur mee met de Korendagen in Paradiso in Amsterdam. Zaterdag 13 april treden we twee keer op in de aula van het Griftland College in Soest met onze grote voorstelling.

Chorus Line is een hecht koor dat iedere donderdagavond repeteert in Artishock in Soest. Dit gebouw ligt centraal in de gemeente en ook vlakbij treinstation Soestdijk. Na de repetitie van 20-22 uur, borrelen we na in de bar. Ook ons jaarlijkse koorweekend, de slotavond, de stemrepetities en andere festiviteiten rondom optredens zijn supergezellig.

Stuur ons een bericht via de mail: info@chorus-line.nl of stuur een reactie via de site.
Bij de honorering volgen wij overigens de richtlijnen  van het Koornetwerk Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *